VEŽBANJE U MINI GRUPI

about

Vezbanje u MINI GRUPI podrazumeva trening za dve do šest osoba, u trajanju od 55 minuta.

U mini grupi vežbamo na MATovima (stručnjačama) koristeći otpor sopstvenog tela, kao i veliki broj rekvizita (palice, valjkove, razne vrste lopti, gume,balansere, glajdere, pilates obručeve, trampoline, baletske barove i drugo).

U okviru MINI GRUPE kombinujemo  programe STOTT PILATES® MATWORK, ZENGA™ i TOTAL BARRE ™, sto doprinisi dinamici, raznovrsnosti i učinkovitosti treninga.

ZENGA™ licencirani program kanadakog brenda Merrithew, primenjujemo jos od 2018. godine. To je funkcionalni trening celog tela koji kombinuje snagu, izdržljivost, fleksibilnost i dinamičku stabilnost. Podržava prirodan ritam tela i disanje sa ciljem dostizanja lakoće kretanja i beznapornog obavljanja dnevnih aktivnosti. 

​​​Stimuliše i jača neuro-miofascijalni sistem tela negujući svesnost i minfullnes svakog pokreta. 

TOTAL BARRE™ je "high-energy" trening sa fokusom na razvoj snage, fleksibilnosti, izdržljivosti i dinamičke stabilnosti. Ovaj program integrira elemente Pilatesa, baleta, plesa i kardio treninga, te je zabavan i vrlo adaptibilan za klijente svih nivoa spremnosti (prilagodljiv je i početnicima) .

Ukoliko želite da se dobro oznojite, dok ujedno radite na (ravnomernom) jačanju i oblikovanju celog tela, ovo je trening za vas

​​​​​​​​​